Please wait We find best properties for You...

Nekretnine u Turskoj jeftinije su nego u Bosni: ‘Za 40 tisuća eura može se kupiti dobar stan u novogradnji‘

Minet Musić, koji posreduje u prodaji i prometu nekretnina u Turskoj, potvrdio je da državljani Bosne i Hercegovine sve češće kupuju nekretnine u toj zemlji te za N1 otkrio detalje.

read more

Lira pada, bh. građani poludjeli za nekretninama u Turskoj: Za 40-ak hiljada eura ekstra stan u novogradnji

Minet Musić, agent za nekretnine za N1 koji posreduje u prodaji i prometu nekretnina u Turskoj, otkriva detalje o sve većoj kupovini nekretnina u ovoj državi.

read more

“SB” ISTRAŽILA; KAKO I KO IZ BIH KUPUJE I MOŽE KUPITI NEKRETNINU U TURSKOJ: Samo u nekoliko koraka do stana od 39.000 eura

Razlozi zbog kojih se građani odlučuju na kupovinu nekretnina u Turskoj jesu prije svega gostoprimstvo, klima, niski troškovi života, te količina onoga što dobiju za uložen novac uz povoljne uslove otplate.

read more

Minet Musić za Federalnu TV: Porast potražnje za nekretninama podiže i cijene

O temama investiranja, kreditiranja mladih, ekonomskoj situaciji u BiH, te poticajima kada je u pitanju kupovina stana, za Federalnu TV govorio je Minet Musić, vlasnik agencije MM real estate i savjetnik za investicije.

read more

Sve je veća cijena i potražnja stanova u BiH! Minet Musić za Hayat otkriva kako osigurati novac

Sa Musićem, po struci arhitekta, razgovarano je o porastu cijena nekretnina u Bosni i Hercegovini, faktorima zbog kojih cijene rastu ali i zašto se naši građani sve više se odlučuju na kupovinu nekretnina u Turskoj.

read more

Građanima BIH omogućena kupovina nekretnina u Turskoj na kredit

Naime naši građani od sada mogu da kupovinu stana obave uz učešće od 35% a ostatak od 65 % mogu da finansiraju putem kredita do 10 godina uz jako povoljne kamatne stope.

read more

Prezentacija nekretnina iz Alanye u Sarajevu u organizaciji MM Real estate

Zbog velike zainteresovanosti bh. državljana za kupovinom nekretnina u Turskoj, agencija MM RealEstate u suradnji sa turskom firmom Kurt Safir, organizuje prezentaciju nekretnina iz Alanye u Sarajevu.

read more

Nova "obećana zemlja": Bosanci i Hercegovci sve više hrle u Tursku i kupuju stanove

Turska je zadnjih godina postala nova "obećana" zemlja za građane Bosne i Hercegovine. Osim što hrle na ljetovanje, Bosanci i Hercegovci sve više kupuju nekretnine, prvenstveno na turskoj obali.

read more

MM real estate: Uložite u nekretnine u Turskoj, povrat investicije zagarantovan i do 50%

Agencija za nekretnine MM real estate sa sjedištem u Sarajevu, u Turskoj nudi na prodaju preko 100 projekata i više od 70.000 nekretnina, u gradovima Istanbul, Alanja, Mersin, Antalija, Marmaris, Bodrum, Ankara i Yalova.

read more