Please wait We find best properties for You...

(VIDEO) MUSIĆ ZA HAYAT: ‘TREBEVIĆ HILLS’ JE JEDAN OD NAJLUKSUZNIJIH PROJEKATA U BIH

U posljednjih nekoliko godina cijene stanova u Sarajevu rastu, ali i izgradnja novih objekata.

read more

Ulaganje u nekretnine kao oblik štednje, problem nedostatak radne snage

U posljednje vrijeme nekretnine su postale popularan oblik štednje u Bosni i Hercegovini, uprkos visokoj inflaciji koja je izazvala zabrinutost kod štediša u vezi s mogućim gubitkom vrijednosti njihove štednje. Nedostatak razvijenog i transparentnog finansijskog tržišta navodi građane da radije ulažu novac u nekretnine. Iz Udruženja posrednika prometnika nekretninama Federacije BiH ranije nam je potvrđeno da je ulaganje u nekretnine jedna od najpopularnijih opcija za štednju u zemlji.

read more

OTVOREN JE KONJIC SUMMER FEST – NIZ POSLOVNIH AKTIVNOSTI NA PRVOM DANU

Jučer je započeo Konjic Summer Fest, trodnevni festival koji privlači pažnju poslovne zajednice i lokalne populacije. Prvi dan festivala bio je posvećen poslovnim aktivnostima, pružajući niz mogućnosti za umrežavanje i razmjenu ideja među poslovnjacima.

read more

Minet Musić gost BHT1 Uživo o cijenama nekretnina

Cijene nekretnina su uvijek zanimljiva tema, a Minet Musić, vlasnik MM Real Estateagencije i savjetnik za investicije, o tome je govorio u emisiji BHT Uživo na državnoj televiziji. S obzirom da je potražnja za nekretnienama i dalje jako velika, cijene su stabilne i ima potencijala da će još da rastu, kazao je Musić. Gostovanje pogledajte u videu ispod.

read more

Objekat proglašen "najljepšim u Sarajevu" nudi priliku da po prvi put zavirite u njegovu unutrašnjost

Agencija MM Real Estate vas sa zadovoljstvom poziva na Sarajevo Waves Open House, prvi događaj ovog tipa u Bosni i Hercegovini koji podrazumijeva Dane otvorenih vrata u projektu Sarajevo Waves, s adresom Barska 59 u naselju Otes na Ilidži.

read more

Nova saradnja za vrhunski životni stil: MM Real Estate i STARline Sarajevo

U svijetu poslovanja, saradnja između kompanija često je važan element rasta i uspjeha. Upravo zato Agencija za promet nekretnina MM Real Estate, kao vodeća kompanija u svijetu nekretnina napravila je saradnju sa vodećom kompanijom u svojoj industrijskoj grani STARline Sarajevo.

read more

Nekretnine u Turskoj jeftinije su nego u Bosni: ‘Za 40 tisuća eura može se kupiti dobar stan u novogradnji‘

Minet Musić, koji posreduje u prodaji i prometu nekretnina u Turskoj, potvrdio je da državljani Bosne i Hercegovine sve češće kupuju nekretnine u toj zemlji te za N1 otkrio detalje.

read more

Lira pada, bh. građani poludjeli za nekretninama u Turskoj: Za 40-ak hiljada eura ekstra stan u novogradnji

Minet Musić, agent za nekretnine za N1 koji posreduje u prodaji i prometu nekretnina u Turskoj, otkriva detalje o sve većoj kupovini nekretnina u ovoj državi.

read more

“SB” ISTRAŽILA; KAKO I KO IZ BIH KUPUJE I MOŽE KUPITI NEKRETNINU U TURSKOJ: Samo u nekoliko koraka do stana od 39.000 eura

Razlozi zbog kojih se građani odlučuju na kupovinu nekretnina u Turskoj jesu prije svega gostoprimstvo, klima, niski troškovi života, te količina onoga što dobiju za uložen novac uz povoljne uslove otplate.

read more

Minet Musić za Federalnu TV: Porast potražnje za nekretninama podiže i cijene

O temama investiranja, kreditiranja mladih, ekonomskoj situaciji u BiH, te poticajima kada je u pitanju kupovina stana, za Federalnu TV govorio je Minet Musić, vlasnik agencije MM real estate i savjetnik za investicije.

read more

Sve je veća cijena i potražnja stanova u BiH! Minet Musić za Hayat otkriva kako osigurati novac

Sa Musićem, po struci arhitekta, razgovarano je o porastu cijena nekretnina u Bosni i Hercegovini, faktorima zbog kojih cijene rastu ali i zašto se naši građani sve više se odlučuju na kupovinu nekretnina u Turskoj.

read more

Građanima BIH omogućena kupovina nekretnina u Turskoj na kredit

Naime naši građani od sada mogu da kupovinu stana obave uz učešće od 35% a ostatak od 65 % mogu da finansiraju putem kredita do 10 godina uz jako povoljne kamatne stope.

read more

Prezentacija nekretnina iz Alanye u Sarajevu u organizaciji MM Real estate

Zbog velike zainteresovanosti bh. državljana za kupovinom nekretnina u Turskoj, agencija MM RealEstate u suradnji sa turskom firmom Kurt Safir, organizuje prezentaciju nekretnina iz Alanye u Sarajevu.

read more

Nova "obećana zemlja": Bosanci i Hercegovci sve više hrle u Tursku i kupuju stanove

Turska je zadnjih godina postala nova "obećana" zemlja za građane Bosne i Hercegovine. Osim što hrle na ljetovanje, Bosanci i Hercegovci sve više kupuju nekretnine, prvenstveno na turskoj obali.

read more

MM real estate: Uložite u nekretnine u Turskoj, povrat investicije zagarantovan i do 50%

Agencija za nekretnine MM real estate sa sjedištem u Sarajevu, u Turskoj nudi na prodaju preko 100 projekata i više od 70.000 nekretnina, u gradovima Istanbul, Alanja, Mersin, Antalija, Marmaris, Bodrum, Ankara i Yalova.

read more